Jeff VIP
Total posts: 747
19 May 2016 00:45

Hi Sergey,

I have an issue with the Cobalt filter module that really needs to be addressed.

I can't edit the filter module in the backend anymore. I can open it, but the page is nearly blank. The only error I see is in the browser tab: Error: 500jHtml cobalt not found

error tab

cobalt filter module

Because of this error some field filters aren't shown anymore in the frontend. I consider this a serious issue, so I urge you to have a look at this Sergey.

Thanks in advance, Jeff

Last Modified: 02 Mar 2020


Jeff VIP
Total posts: 747
19 May 2016 00:48

This issue is even bigger.

It concerns ALL modules of Cobalt!


Sergey
Total posts: 13,702
19 May 2016 08:37

I cannot reproduce it. Did you enable error reporting to max?


Jeff VIP
Total posts: 747
19 May 2016 09:03

Sergey Did you enable error reporting to max?

Yes


Jeff VIP
Total posts: 747
19 May 2016 09:15

I have Emerald 10 installed. I think that is the culprit. If I reinstall Emerald V9.410, I have full access to Cobalt's modules.


Sergey
Total posts: 13,702
26 May 2016 15:54

After you install Emerald 10 install Cobalt on top so it update library.


Jeff VIP
Total posts: 747
29 May 2016 23:00

Sergey After you install Emerald 10 install Cobalt on top so it update library.

Reinstalling Cobalt on top of Emerald 10 results in this:

emerald10 error

To fix this I have to reinstal Emerald 10, resulting in the initial error.

I'm running in circles here :-(


Jeff VIP
Total posts: 747
01 Jun 2016 04:55

Fixed after update.


moskovking VIP
Total posts: 9
14 Feb 2020 15:10

Эту же ошибку у нас Выдаёт при попытке отредактировать меню. Как решили? Просто переустановка сверху не дала никаких результатов. Можно подробнее что переустановить и в какой последовательности? ..... Решил повторной установкой поверх Кобальта.


Sergey
Total posts: 13,702
02 Mar 2020 05:45

moskovking Эту же ошибку у нас Выдаёт при попытке отредактировать меню. Как решили? Просто переустановка сверху не дала никаких результатов. Можно подробнее что переустановить и в какой последовательности? ..... Решил повторной установкой поверх Кобальта.

Так решено все?

Replay Topic
Uploading
Click here to upload and insert file from you hard drive: (png, gif, jpg, jpeg, zip, txt, rar)
Powered by Cobalt