andiamine VIP
Total posts: 289
07 Nov 2013 14:06

error when i click on run button:

Error

No table selected

Last Modified: 07 Apr 2014


Sergey
Total posts: 13,730
12 Nov 2013 02:46

What tool in particular?


Sergey
Total posts: 13,730
13 Nov 2013 01:12

Wait for next update. It works here.


andiamine VIP
Total posts: 289
13 Nov 2013 12:22

yep thanks :)


justanotherguy
Total posts: 88
27 Mar 2014 18:17

Joomla 3.2.3 Cobalt 8.506. DB tools is broken. Error no table selected.


Konstantin
Total posts: 1,113
28 Mar 2014 05:11

Have you select a table from the list. We check it, all works fine.


Sergey
Total posts: 13,730
28 Mar 2014 05:25

justanotherguy Joomla 3.2.3 Cobalt 8.506. DB tools is broken. Error no table selected.

What exactly tool you try to use?


justanotherguy
Total posts: 88
28 Mar 2014 15:11

I am using Tools>DB Tool. I see no tables to select only white screen. See Screenshots. dbtool

db1

db2


Sergey
Total posts: 13,730
31 Mar 2014 05:44

I see.

Please enable error reporting to maximum and debug mode ON in global joomla configuration and see what else error you can get.


justanotherguy
Total posts: 88
01 Apr 2014 18:35

2 duplicate found! 2 duplicates: #3 #7

3

SELECT value

FROM xxxxxx_admintools_storage

WHERE key = 'cparams'

7

SELECT value

FROM xxxxxx_admintools_storage

WHERE key = 'cparams'

Does that help?


Sackgesicht VIP
Total posts: 1,623
01 Apr 2014 18:43

It might depend on the PHP Version ...


justanotherguy
Total posts: 88
01 Apr 2014 19:02

Running PHP version 5.3.27


Sergey
Total posts: 13,730
02 Apr 2014 05:52

Errors does not say much. I need access to your site to investigate it futher.


justanotherguy
Total posts: 88
03 Apr 2014 00:46

How do I send hidden text?


Sackgesicht VIP
Total posts: 1,623
03 Apr 2014 01:17

Use the "Private" checkbox below the comment text


justanotherguy
Total posts: 88
03 Apr 2014 01:20

If I did that I wasn’t sure if the original author would see it or someone else if I didn’t reply in line. I keep seeing these hidden text boxes on everyone else’s posts.


Sackgesicht VIP
Total posts: 1,623
03 Apr 2014 01:23

If you use the "private" checkbox in this topic, the topic starter (andiamine) and mintjoomla will have access to it. Better start your own topic and provide the access credentials through the respective tab ...


justanotherguy
Total posts: 88
03 Apr 2014 01:31

I see. Got it. It must have been the old site that you could just put hidden text anywhere you wanted. Starting a new topic for the same issue could lead to a lot of dupes in the form tho... hmmm

EDIT new topic started. Perhaps we should find a way to insert hidden text again so user with the same problem do not need to start a new thread.


Sergey
Total posts: 13,730
03 Apr 2014 06:53

justanotherguy It must have been the old site that you could just put hidden text anywhere you wanted.

But this text was visible to topic author anyway.


hwdevteam VIP
Total posts: 76
05 Apr 2014 15:20

I have this issue as well.

All the Tools popups are missing the form elements, so he and I cannot select a database, and I cant enter a User ID in teh User Id changer....

cobalt - tools problems

This is fixed in the latest version it seems (on my test site), but as I am running an older version of Cobalt 8 live - and cannot update to the latest without running many client side tests again, can you let me know which files, I need to update to get these panels working??

thanks! Pete


pepperstreet VIP
Total posts: 3,833
06 Apr 2014 01:17

peter.needham can you let me know which files, I need to update to get these panels working??

Unofficial hint! So, please make backups! ;)

I assume the following administrator files/folders are involved:

../administrator/components/com_cobalt/models/tools.php

../administrator/components/com_cobalt/controllers/tools.php

../administrator/components/com_cobalt/views/tools

Replay Topic
Uploading
Click here to upload and insert file from you hard drive: (png, gif, jpg, jpeg, zip, txt, rar)
Powered by Cobalt