I had a massive update from PHP5.6 to PHP7.1 and and server components. Plus Joomla to latest version. Please if something does not work report on forum.

vanboke VIP
Total posts: 18
11 Sep 2014 04:31

I am trying to use the latest version of your 2CO Hikashop plugin, using the inline payment method. Upon proceeding to payment though I get redirected to 2CO, and don't see the inline pop-up. Is there an extra step to make this work, or is that feature not working yet? If it isn't working yet, is the a timeline for getting it working?

Thanks for any information you can provide.

Last Modified: 04 Sep 2015


Sergey
Total posts: 13,645
11 Sep 2014 14:42

I was trying to make it work. But unfortunately, with Hikashop setup I could not manage to solve all the problems. I do not think it will work.


vanboke VIP
Total posts: 18
12 Sep 2014 20:32

What were the problems in the end? I am curious to see if I can work it out with Hikashop. Thank you.


Sergey
Total posts: 13,645
14 Sep 2014 02:13

To be true I do not remember exactly. I remeber I tried to do that, inserted parameter, included Javascript and I stack with some limitations.

Right now I do not have Hikashop environment set up. I do not have time to create it. I'll look into it later.


sifur
Total posts: 31
07 Aug 2015 19:10

Hi Sergey, It's long time since you added 2CO inline checkout options and I'm still using your old plugin on my site. Did you make it working? Can I use 2CO inline checkout option now?

Many thanks


Sergey
Total posts: 13,645
10 Aug 2015 06:46

I've checked code and I added some changes. Perhaps you can do that now. I updated plugin.

But there is a problem in generall. In order to create correct 2CO submission form, page have to be reloaded on checkout button click. No matter if it is inline or not. So try it and see if it works as you wish.


sifur
Total posts: 31
30 Aug 2015 11:31

Hi, I just tested it (latest version), it's not working any way and there are some errors when enabled "Error reporting to Maximum"

Plugin Backend errors: Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home.........../plugins/hikashoppayment/pay2co/pay2co.php on line 398 `` Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home........../plugins/hikashoppayment/pay2co/pay2co.php on line 405

Frontend Errors:

otice: Undefined index: plug_trigger in /home........../plugins/system/plg_sys_jma_integration/plg_sys_jma_integration/emails.php on line 911 `Notice: Undefined index: plug_trigger in /home........../plugins/system/plg_sys_jma_integration/plg_sys_jma_integration/emails.php on line 911` Notice: Undefined index: plug_trigger in /home........../plugins/system/plg_sys_jma_integration/plg_sys_jma_integration/emails.php on line 911 `Notice: Undefined index: plug_trigger in /home........../plugins/system/plg_sys_jma_integration/plg_sys_jma_integration/emails.php on line 911` Notice: Undefined index: plug_trigger in /home........../plugins/system/plg_sys_jma_integration/plg_sys_jma_integration/emails.php on line 911 `Notice: Undefined index: plug_trigger in /home........../plugins/system/plg_sys_jma_integration/plg_sys_jma_integration/emails.php on line 911` Notice: Undefined index: plug_trigger in /home........../plugins/system/plg_sys_jma_integration/plg_sys_jma_integration/emails.php on line 911 `Notice: Undefined index: plug_trigger in /home........../plugins/system/plg_sys_jma_integration/plg_sys_jma_integration/emails.php on line 911` Notice: Undefined index: plug_trigger in /home........../plugins/system/plg_sys_jma_integration/plg_sys_jma_integration/emails.php on line 911 `Notice: Undefined index: plug_trigger in /home........../plugins/system/plg_sys_jma_integration/plg_sys_jma_integration/emails.php on line 911` Notice: Undefined index: plug_trigger in /home........../plugins/system/plg_sys_jma_integration/plg_sys_jma_integration/emails.php on line 911 `Notice: Undefined index: plug_trigger in /home........../plugins/system/plg_sys_jma_integration/plg_sys_jma_integration/emails.php on line 911` Fatal error: Cannot access empty property in /home........../libraries/vendor/joomla/registry/src/Registry.php on line 682

Could you please check it yourself first before publishing?

Best regards, Sifur


Sergey
Total posts: 13,645
31 Aug 2015 04:37

backend error

Those are visible only in developer error reporting mode. You should not use that. You should use maximum. It is hard to get rid of those errors because it is different in different PHP versions and code is one. If I fix those warnings then code will be completely brocken on lower PHP versions. And those are not errors. Those are notifications for developer.

Anyway I suppressed those explicitly.

frontend errors

Those notifications have nothing to do with my plugin. Yu can see in a message itself that it icaused by sysmen plugin plg_sys_jma_integration.

all errors

In any case those are not errors but only notifications and you never turn error reporting on on production site. So in real live no one will see those notifications. Also, I am working in developer mode but I had no such a notifications. It is different from server to server and you never know where some notfications will popup. So I always check before release and if I would see those, I would do something about that.

sifur Hi, I just tested it (latest version), it's not working

Give me access to your site I'll try look it over.


sifur
Total posts: 31
31 Aug 2015 15:25

Thanks for your reply and explanation. But I can see those errors only with your plugin and the checkout page (After click for final checkout). Your version 1.30 is working fine, but latest version is not working. It's showing blank screen and if error reporting enabled it's showing above error messages.


pepperstreet VIP
Total posts: 3,831
31 Aug 2015 21:16

Sergey plg_sys_jma_integration

FYI, it is a plugin from TechJoomla.com
JMailAlerts Integration - System Plugin


sifur
Total posts: 31
01 Sep 2015 14:02

Hi, I still didn't get any reply here. I'm sorry that I'm not allowed to send you site access details at the moment.

Here is the website details: Joomla- 3.4.3 HikaShop- 2.5.0 Database version- 5.5.42-37.1 PHP version- 5.4.43 Web server- Apache

Problems: 1. Your plugin version 1.3.0 is working but, no matter how many quantity I choose it's transferring only 1 quantity to 2co and user address also isn't sending to 2co except user email. 2. If I use your plugin latest version it's not working, only showing blank screen instead of going to 2co page.

Hope we will get an working plugin which we paid for.


Sergey
Total posts: 13,645
04 Sep 2015 11:25

I updated plugin version 1.38. Fixed everything I could find. Unfortunately I cannot reproduce fatal error you have because I do not have plg_sys_jma_integration installed. But hopefully everything should work well.

If instead of popup you are redirected to 2CO when inline payment is enebled, it means not all values are set. This inline payment interface is very contrary, and fial to work in many cases. Hope it will work for you well.

Replay Topic
Uploading
Click here to upload and insert file from you hard drive: (png, gif, jpg, jpeg, zip, txt, rar)
Powered by Cobalt